tirsdag den 1. juni 2010

Kampen fortsætter

Der har været lidt stille her på bloggen... Det skyldes at jeg er blevet sygemeldt med stress (igen). Samtidig er kampen med kommunen rigtig hård. De gav afslag på vores anke i går (3 dage over deres frist). èn ting er afslaget et andet er, at de ikke havde hentet lægeoplysninger (heller ikke denne gang) og der stod INTET som i INTET i denne afgørelse. Tomt indhold!

Vi var helt slået ud i går - tænk at de tager så let på det, og bare slet ikke tager det seriøst!! Vi har selv måtte ringe hele tiden for at sikre at de overhovedet fik taget sagen op igen... Lang og belastende historie!

Men så i dag, så var hun alligevel kommet i tvivl om hendes afgørelse, så nu ville hun måske alligevel indhente lægeoplysninger... Helt ærligt (ja det er da rart for os hvis de ændrer afgørelsen, selvom jeg stadig tvivler på det) - men hvor uproffessionel har man lige lov at være???

Jeg er rystet, ked af det og skide sur!

Alt for nu - skal nok være mere positiv næste gang jeg skriver ;-)

Mia

7 kommentarer:

 1. åhh hvor gør det mig ondt at høre i kæmper sådan med kommunen.
  JEg håber det hele falder ud til jeres fordel.

  Og så håber jeg du snart er på toppen søde ven. Tænker meget på alle herinde, men har lige pt ikke overskuddet. Der er sket så meget herhjemme som jeg ikke lige vil ind på, men det hele vender igen så jeg håber overskuddet kommer tilbage igen

  SvarSlet
 2. Kære Henriette

  Jeg føler med dig også!!

  Det faldt desværre ikke ud til vores fordel - vi fik igen afslag. Kommunen mener ikke det er nødvendigt at kontakte lægen - helt ærligt, vi er rystede!!

  Min fagforening kører sagen hele vejen nu - og ellers må vi jo til medierne! Vi er kede af det og rent ud sagt skide sure.

  Møgkommune!

  SvarSlet
 3. Kære Mia,

  nu ved jeg ikke hvilket sygehus I er tilknyttet, MEN jeg ved at på blandet andet OUH og Skejby (hvor min datter er hjerteopereret) er der tilknyttet socialrådgivere.
  I kan evt. forespørge om en sådan på det sygehus hvor I hører til - "vores" som vi fik via OUH var en helt utrolig hjælp i forhold til kommunen og diverse bevillinger, hun sørgede for alt tænkelig skriftlig dokumentation, lægepapire osv. osv. - også selvom kommunen IKKE selv ville indhente oplysningerne.

  Det er super hårdt - især når alt ens energi i forvejen bruges på syge børn, ens egen psyke osv. osv.
  Jeg håber virkeligt det lykkedes for Jer.

  SvarSlet
 4. Hejsa,

  Faldt lige over bloggen her, og faldt tidligere over den her. Det kan være du kender til det, men det er relativt nyt for mig, men der kan være godt nyt på vej til folk med MBL mangel, hvis man kigger på det her link fra Statens Serum Institut:

  http://www.ssi.dk/sw15459.asp

  Jeg håber, at linket kan bruges. :-) Al held og lykke med barn og fremtiden! :-)

  Mvh,

  Thomas

  SvarSlet
 5. Kære Thomas

  1000 TAK for linket - det er det mest opløftende jeg længe har læst!!!

  Det giver håb om en lysere fremtid, hvis ikke for August, så for kommende mbl-børn!

  Mange smil og tak fra Mia

  SvarSlet
 6. Kære Mia.
  Jeg følger med herinde fra tid til anden.
  Vi har også fået afslag på vores anke og afventer lige nu det sociale nævns afgørelse...vi forstår heller ikke at de kan gøre det kommunerne. Vores har endda fået udleveret mange papirer fra læge m.m.
  Mvh Heidi

  SvarSlet
 7. Kære Heidi. Vil du være sød at skrive til mig på mia.soerensen@hotmail.com

  Vi har vundet sagen nu - og vil meget gerne fortælle dig nærmere.

  Smil fra Mia

  SvarSlet