tirsdag den 26. april 2011

Det er bare en virus...

Ja det er beskeden fra en vagtlæge både lørdag og en søndag. I dag ved egen læge konstaterede han at Augusts ene trommehinde var sprunget, der var mellemørebetændelse i det andet, øjenbetændelse og halsbetændelse!
Han er igen på pencilin - og jeg hader atter vagtlægerne. Vi har hørt sætningen "det er bare en virus" så ufatteligt mange gange at man bliver sindsyg af det. Derfor bruger vi heller ikke meget tid hos disse vagtlæger længere, men tager vores egen læge, som tager infektionstal/poder og generelt bruger den tid det tager at stille den rigtige diagnose. Men ja - med 10 dages påskeferie blev det til ikke mindre end to besøg.¨

Det er så synd for August, som jo i forvejen lider så meget, at han nu skal være så syg, før han kan komme i behandling. Den stod på 39.7 i feber i nat og væske der væltede ud af øret. Min vidunderlige dreng ! Håber snart du får lidt ro på sygefronten - det fortjener du!

Har I også dårlige erfaringer med vagtlægerne?


4 kommentarer:

 1. Åhh jeg får røde knopper af sætningen "Det er bare en virus"!!! Den har jeg nok hørt sådan cirka 1000 gange hos både vagtlæge og egen læge! I sammenhæng med sætningen "Små børn er ofte syge". Jeg tror jeg kaster op hvis jeg hører det igen:)
  Vi er i øjeblikket i gang med en udredning på sygehuset med vores datter, som muligvis har en immun-defekt.

  SvarSlet
 2. Vi har haft åben indlæggelse på Holbæk børneafdeling i 10 år
  Så slipper vi for både egen læge og vagt læge
  Hilsen gitte

  SvarSlet
 3. Håber i så benytter muligheden for at klage til patient-klagenævnet over behandlingen, ellers sker det samme jo bare næste gang. Eller for den næste familie.

  SvarSlet
 4. åhhh ja - men desværre ikke kun med vagtlæger, desværre også med lægerne på kolding børneafd. "hun fejler jo ikke noget" var det min datter konstant fik at vide - og jeg stod som mormor på den anden side og sagde "hun er jo syg - og jeg vil skide på de læger, afsted igen " det skal siges at der er en pige på 2 år også - så alt var/er op ad bakke .. men efter ca 6 mdr kom diagnosen så MBL mangel og du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.. så nu håber vi alle de kan finde ud af at få en god hverdag eller rettere en så god hverdag som overhovedet mulig.

  tanker til jer alle fra en stædig mormor

  SvarSlet