tirsdag den 26. juli 2011

Knoglebetændelse?

I morgen skal vi til undersøgelse på ortopædkirurgisk med August, da hans led har drillet et par gange.Da vi var på ferie, fik han knoglebetændelse i hofteleddet (tror vi diagnosen endte med at være), der inkluderede lægebesøg, hospitalsbesøg, røntgenbilleder, pencilin og smertestillende. Han sad 1½ døgn i sin klapvogn/lå i sengen og kunne ikke gå eller bevæge benene. Derefter blev det bedre.

Sygehuset i Italien lavede en cd til os med røntgenbillederne samt alle informationer. Disse tog vi med til vores læge da vi kom hjem, og han kunne tilfældigvis italiensk. Han kunne læse at sygehuset i Italien mistænker hofteskred, hvilket vi dog næppe tror det er. Men da August har haft store problemer på samme måde en gang før, ja så skal vi nu omkring sygehuset herhjemme til ultralydsscanning og blodprøver m.m.

Hvad er jeres erfaringer med ledsmerter hos mbl-børn?

Mia

3 kommentarer:

 1. Puha Mia - sikke en historie og desværre endnu et eksempel på kommunal ignorance og magtarrogance.
  Vores udfordringer med vores store dreng er nogle helt andre, men du kan tro jeg kan genkende dine frustrationer over systemet. Det system vi har fostret for at det kan give en hjælpende hånd, når der er brug for det, men som fejler fatalt og gang på gang svigter dem, der har brug for hjælpen.
  Jeg har flere gange overvejet at sygemelde mig, fordi den kamp for Emil FYLDER så meget og er så stressende.
  Jeg hører desværre rigtig mange lignende historier fra andre.
  Varme tanker fra mig til dig.
  KH Pialouise

  SvarSlet
 2. Hej mia. Synes det er super at du blogger om din drengs sygdom. Selvom om mbl mangel er sjælden, er det super hårdt at komme igennem institutionsbyggeris perioden især. En fra min mødregruppe har også en pige som konstant er syg og som også har fået konstateret mbl. Arbejder selv på en børneafd og vi har nogle gange diagnosen op at vende men har aldrig været med til at give den til et barn endnu. Kan læse længere nede at i har fået en kontaktlæge i Kolding. Kender Klaus og Thomas. Du er ihvertfald i gode hænder der.

  SvarSlet
 3. Kære Mia

  Jeg er netop stødt på din blog - via din anden blog. Jeg vliver helt rørt, når jeg læser dine indlæg. Jeg kan genkende så meget af det, du skriver. Min datter har ikke mbl mangel, men rygmarvsbrok. Alligevel minder vores liv med et sygt barn, på rigtig mange måder om hinanden. Måske mere om det en anden gang. Ville bare sige, at det nogen gange er rart, at læse om andres oplevelser med syge børn og alt, hvad det fører med sig. De bedste hilsener Mette

  SvarSlet