fredag den 30. april 2010

Sansegynge - super go'

Da vi fik August investerede vi i en sansegynge - købt på http://www.legeskab.dk/. Den har altid været et kæmpe hit herhjemme og til de børn der nu kommer på besøg.

Da han var lille faldt han i søvn på den, sidenhen har den været super god for hans motorik og til sjov leg og nu er den virkelig fantastisk at have, med tanke på alt den sygdom.

August smider sig på den og finder ro der - f.eks. er han netop faldet i søvn på den i sin feberhede og vi kunne derefter flytte ham over i barnevognen.

Billedet her er fra August var ca. 3 måneder. Det er vores lille sansehjørne, som vi altid elsker at hygge i. Det hele er ganske hjemmelavet, hyggeligt. Nu er der kommet en sød pude på, der fylder hele bunden, som jeg også selv har syet. Den har søde dyr på, så den også lægger op til masser af snak om de forskellige dyr - rigtig hyggeligt.


Vi kan i den grad anbefale at investere i denne originale sansegynge. (som også kan bruges udenfor).

3 kommentarer:

 1. åh, den har stået på min ønskeseddel længe :-)
  for både Rasmus og lille fisen som er på vej, kan jo bruge den.

  men det er lige det med at finde en bærende bjælke i loftet som kan holde til den :-(

  SvarSlet
 2. Hihi - kender jeg godt lidt til. Vi bor i et nybygget hus med gipslofter - som ikke ligefrem kan holde til særlig meget. Men vi lokaliserede en bærende bjælke på loftet og den sad helt perfekt i forhold til vores sansehjørn - heldigt ;-)

  Og tillykke med den lille i maven - hvornår skal det være?

  SvarSlet
 3. om 5 uger :-) kommer der en lille fis igen :-)

  SvarSlet